Kan beställas! COBI-5820 SAAB JAS 39 GRIPEN E

COBI Saab Jas 39 Gripen E Set (5820) är ett högkvalitativt, tillverkat i Europa, byggset som är fullt kompatibelt med LEGO. COBI Saab Jas 39 Gripen E Set har ett unikt sortiment av delar och lättlästa detaljerade instruktioner på engelska.

Oavsett om du är en erfaren Cobi samlare eller nybörjare inom militära byggstenar, kommer COBI-byggmodellen att bli ditt besök för mycket detaljerad visning av militära och historiska byggsatser.

COBI Saab Jas 39 Gripen Set (5820) delar är alla padstryckta så inga stökiga dekaler behövs. Se bara till att du placerar de markerade delarna på lämplig plats enligt den detaljerade COBI-instruktionshäftet så att det önskade utseendet uppnås.

FÖRBESTÄLL HÄR NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *