NU I LAGER – COBI-2530 – KARL-GERÄT 040 ADAM JÄTTEKANON FRÅN WWII!

COBI KARL-Gerat Artillery Set innehåller 3 figurer och en hund. Dessutom är alla markeringar padtryckta så att klistermärken inte är nödvändiga. 

Karl-Gerät (040/041) även känd som Mörser Karl , var en tysk självgående beläggningsmortel (Mörser) från andra världskriget, designad och byggd av Rheinmetall. Dess tyngsta ammunition var ett skal på 60 cm (24 tum), 2170 kg och räckvidden för det lättaste skalet på 1 250 kg var drygt 10 km (6,2 mil). Varje kanon måste åtföljas av en kran, en tvådelad uppsättning tunga vagnar och flera modifierade tankar för att bära skalet. Sju vapen byggdes, varav sex såg strid mellan 1941 och 1945. Det användes för att attackera de sovjetiska fästningarna Brest-Litovsk och Sevastopol, bombade polska motståndskämpar i Warszawa, deltog i striden vid utbuktningen och användes för att försöka att förstöra Ludendorff Bridge under slaget vid Remagen. En Karl-Gerät har överlevt och resten skrotades efter kriget.

Då du möjligtvis inte kan få tag på en riktig så kan du åtminstånde bygga en själv med hjälp av Cobis fantastiska design av denna legendariska kanon. 

SPECIFIKATIONER: 

  • 1500 byggdelar
  • 3 figurer
  • 1 hund
  • Kaross med padtryck
  • Lätt att följa bruksanvisningen
  • Kompatibel med andra LEGO och ledande märken av byggblock
  • Modellens mått: L: 40 cm x H: 16 cm x B: 16 cm
  • KÖP ONLINE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.