Ny WW2 stridsvagn – COBI-2543 M24 CHAFFEE STRIDSVAGN!

M24 Chaffee (officiellt Ljus Tank, M24 ) är en amerikansk lätt tank som användes under den senare delen av andra världskriget; den användes också i konflikter efter andra världskriget inklusive Koreakriget och av fransmännen i kriget i Algeriet och det första Indokina-kriget.

I brittisk tjänst fick det tjänstenamnet Chaffee efter Förenta staternas armégeneral Adna R. Chaffee Jr., som hjälpte till att utveckla användningen av stridsvagnar i USA: s väpnade styrkor. M24s avlägsnades mestadels från USA: s och Natos arméer på 1960-talet, men förblev i tjänst med några tredje världsländer. 

COBI M24 Chaffee Set har 590 detaljerade byggdelar och färgglada, lättläst detaljerade instruktioner. COBI M24 Chaffee-delarna fungerar perfekt med LEGO och du kommer att bli imponerad av kvaliteten på COBI delarna. COBI-uppsättningar skiljer sig åt genom att de erbjuder många fler delar och majoriteten av delarna är unika för COBI. 

SPECIFIKATION: 

  • Antal byggdelar: 590st 
  • Figurer: 2st 
  • Lättläst och färgglad instrutionsbok  
  • Mått: 45x6x30,5cm
  • Kan kombineras med Lego och andra byggsatser
  • Monteras utan lim
  • Från ca 6år 
  • KÖP DEN HÄR ONLINE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.