COBI M1A2 ABRAMS AMERIKANSK STRIDSVAGN – 810 DELAR

Abrams är en av de mest kända amerikanska tanksen. Den har producerats sedan 1980. Sedan dess har den ständigt ändrats till högre standarder. Ett karakteristiskt drag hos tanken är tornet som täcker nästan lika mycket utrymme som resten av tanken.

I sin design har Abrams flerskikts rustning med reaktiva pansarsköldar och dynamiska sköldar. Abrams stridsvagnar användes först i strid i början av 1990-talet under Operation Desert Storm. Sedan dess har Abrams varit inblandad i efterföljande väpnade konflikter där Förenta staterna har varit inblandade.

Du kommer att bygga Abrams tankversion M1A2 från COBI. Modellen har reproducerats till skala 1:35. Högkvalitetstryck slitnar inte ens under intensivt kul. Fordonet har ett fungerande spårat körsystem och öppningsluckor för att placera besättningsmedlemmar. Fordonets torn och fat är rörliga. Abrams-tanken har berikats med många tillägg som säckar, reservspår, bensinbehållare och två maskingevär.

Satsen levereras med en amerikansk tankfigur som är utrustad med kikare och hjälm.

Går att kombinera med andra byggsatser som Lego.

SPECIFIKATIONER

  • Tillverkas i EU av Cobi med över 20 års tradition
  • 810 st byggblock
  • Uppfyller säkerhetsnormerna för barnprodukter
  • Helt kompatibel med andra märken av byggblock (Lego)
  • Modellmått (L x H): 27,5 cm (10,8 ”) x 12 cm (4,7”) x 11 cm (4,3 ”)
  • KÖP DIREKT HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *