TITANIC BYGGMODELL LIMITED EDITION – 2840 BYGGKLOSSAR!
Tagged Tags:

Titanic-modellen är speciellt designad och tillverkad för att hedra 100-årsjubileet för Titanics jungfrufärd. Våra designers arbetade med varje detalj för att tillverka en perfekt modell av detta fantastiska fartyg.

Liksom originalet har COBI-modellen fyra skorstenar, flera däck, livbåtar, master och rotationsskruvar.

RMS Titanic (Royal Mail Steamer Titanic) var en oceanångare byggd 1909–1911 för atlantrutten Southampton–New York. Fartyget ritades av några av dåtidens bästa ingenjörer och utrustades med den mest avancerade teknik som fanns tillgänglig. Det var vid tidpunkten för sjösättningen, tillsammans med sitt systerfartyg RMS Olympic, världens största passagerarfartyg. Titanic ägdes av White Star Line och byggdes vid Harland & Wolff i Belfast, Nordirland.

Går att bygga ihop med Lego.

Titanic byggmodell

Specifikation

  • Artikelnummer: COBI-1916
  • Tillverkare: Cobi Factory SA
  • Längd: 92,0 cm
  • Höjd: 28,0 cm
  • Antal byggstenar: 2840
  • Antal figurer: 0
  • Skala: 1: 300
  • Ålder: 10+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *