USS MISSOURI (BB-63) – WORLD OF WARSHIPS!

USS MISSOURI (BB-63) – AMERIKANSKT SLAGSKIP I IOWA CLASS – UNIK WOS BYGGSATS FRÅN COBI BLOCKS!

USS Missouri (BB-63) är ett amerikanskt slagskip Iowa Class som också kallas ”Mighty Mo” eller ”Big Mo”. Detta är det sista slagskeppet som byggdes av USA. Det var ombord på detta fartyg, 2 september 1945, som överlämnandet av Japans imperium undertecknades, vilket officiellt avslutade andra världskriget. Fartyget deltog i många operationer inklusive slaget vid Iwo Jima och Okinawa och i Korea-kriget.

Denna nya konstruktionsblock modell från COBI är troget tillverkad i skala 1: 300. Med 2400 block kommer det att vara en välkomnande utmaning för alla byggare. Det är en anmärkningsvärd 91,5 cm (30 ”) lång och 20 cm (7,9”) hög. De fina detaljerna i denna uppsättning kommer att säkerställa att samlare av militära eller maritima modeller älskar att lägga till detta i sin samling. Den har rörliga delar som torn, artilleri pistol fat, propeller och roder.

Denna specialutgåva produceras på licens från det populära online-spelet ’World of Warships’. Instruktionerna inkluderar en speciell inbjudningskod för nya spelare (7 dagar Premium-konto, Albany – amerikansk cruiser premium-nivå II-plats i en hamn) och en bonuskod för PC-versionen (3-dagars Premium-konto, 20x gruppreparation och räddning II).

Beräknad konstruktionstids modell: cirka 8-16 timmar.

KÖPLÄNK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *